Necrology

JANUARY Place Year Age Province
1 Fr. John William O’Day
Fr. Mathew Kadavunkal
Rome
Guwahati
1978
2007
52
75
ING
ING
17 Fr. Douglas Wollaston Shillong 1979 76 ING
20 Fr. Peter Tonello  Guwahati 1995 91 ING
22 Fr. Jaime Aguilar
Fr. Henry Frassy
Caracas
Boko
1971
1997
45
76
ING
ING
26 Fr. John Cigan  Mumbai 1944 34 ING
28 Fr. Alexius Sanglura  Haflong 2006 73 ING
30 Fr. Constantine Vendrame
Fr. John Svirnelis
Dibrughar
Frascati
1957
1973
63
59
ING
ING
FEBRUARY
6 Fr. J. Zubizaretta Spain 2012 83 ING
8 Br. Isidore Fioredda  Kolkatta 1978 68 ING
10 Fr. Ivano Giacommello Shillong 1990 84 ING
17 Fr. Carmelo Spitale Shillong 2000 88 ING
18 Fr. Benette John  UK 2012 94 ING
19 Fr. Premoli Iseo, Italy 2010 ING
20 Fr. Hermenegildo Boscardin Bassano 1966 60 ING
25 Fr. Joachim Kandulna Tezpur 2004 45 ING
MARCH
4 Bp. Mathai Kochuparampil N.Delhi 1992 57 ING
6 Fr. Ruggero Toneguzzo Legnano 1994 89 ING
8 Fr. Joseph Panamthanath Mumbai 1999 50 ING
17 Fr. Nicolas Tuligi Shillong 2010 82 ING
24 Cl. Manuel Mardi Guwahati 2014 26 ING
27 Br. Fausto Pancolini Rome 1978 61 ING
APRIL
4 Msgr. Emmanuel Bars  Shillong 1974 84 ING
5 Fr. Albano D’Mello
Fr. Kuthur Vellattukara Chacko
Fatorda
Guwahati
2009
2015
77
59
ING
ING
14 Fr. Joseph Arokiaswamy Shillong 1982 68 ING
15 Fr. Ignatius Rubio Shillong 1983 62 ING
16 Fr. Giulio Costa
Fr. Harold Shrives
Mendal
Shillong
1970
2009
69
84
ING
ING
18 Fr. John Khonglah Jowai 1994 70 ING
26 Br. Armando Frasson Shillong 1978 78 ING
28 Fr. Khongshun Peter Nongstoin 2003 57 ING
29 Fr. Remo Mora Barpata Rd 1985 67 ING
MAY
5 Fr. Constantine Bili
Bp. Tarcisius Resto Phanraang
Shillong
Chennai
1967
1999
53
70
ING
ING
7 Br. George Sungmur
Br. Paul Sabastian
Shillong
Shillong
1998
2002
82
88
ING
ING
9 Fr. Joseph Bacchiarello
Fr. Ampanattuvila Victor
Shillong
Guwahati
1985
2012
78
79
ING
ING
10 Fr. Ephisius Usai Turin 1983 71 ING
15 Fr. Albert Correngia Shillong 1984 78 ING
17 Fr. Patrick Burns Shillong 1981 65 ING
24 Fr. Sonny Fernandez
Fr. Aloysius Cerato
Br. Samuel Lakra
Mumbai
Mumbai
Guwahati
1973
1976
1989
37
67
79
ING
ING
ING
25 Br. Angelo Solomon Marak Tura 2001 79 ING
31 Br. Jerome Dorwell Shillong 1952 32 ING
JUNE
1 Fr. Anthony Poothara Mirza 1989 50 ING
6 Fr. Laarhuis Herman Nongthymmai 2008 64 ING
13 Br. Eligius Khain Guwahati 2010 79 ING
16 Fr. Thomas Mattam Shillong 1986 56 ING
17 Fr. Cyriac Kochupurackal Shillong 2006 62 ING
18 Fr. Felix Mattam
Fr. Thekkel Anthony
Raliang
Aluva
1963
2015
52
49
ING
ING
20 Bp. Stephen Ferrando Genova  1978 82 ING
22 Br. Ignatius Toppo Maligaon 2007 64 ING
23 Fr. Victor Mauri Bologna 1978 76 ING
26 Br. Athanasuis Guria
Fr. Henry Fantin
Shillong
Khliehariat
1999
1997
63
74
ING
ING
30 Fr. John Topno Guwahati 2009 92 ING
JULY
1 Fr. Joseph Dieste Barcelone  1986 60 ING
Br. Michael Cahoj Shillong 1994 83 ING
7 Fr. George Kottuppallil Shillong 1997 50 ING
8 Fr. Roger Dal Zova Shillong 1972 62 ING
10 Fr. Mandeville Gerard Kortrijk 2002 88 ING
14 Fr. Philip Giraudo Shillong 1988 60 ING
25 Fr. Thomas Lopez Shillong 1988 86 ING
26 Br. Venantius Minj Guwahati 1991 64 ING
27 Fr. John Zampetti Rome 1983 75 ING
28 Fr. Cajetan Guidotto Shillong 1999 79 ING
29 Fr. Justin Lyngkhoi Shillong 2008 60 ING
30 Br. Santi Mantaro
Bp. Orestes Marengo
Shillong
Tura
1971
1998
81
92
ING
ING
AUGUST
8 Fr. Joseph Thudianplackal Cochin 1993 42 ING
9 Fr. Dennis Troncana Travagliato 1982 81 ING
12 Fr. Vigil Albera Shillong 1987 74 ING
20 Fr. John Vadakkekuzhikattil
Fr. Joseph Marchesi
Guwahati
Milan
2006
2012
52
97
ING
ING
24 Fr. Francis Fossati  Mumbai 1972 75 ING
28 Fr. Rajesh Ekka
Br. Vijay Toppo
Fr. Joseph Topno  
Boko
Boko
Tezpur
2010
2010
2014
30
28
95
ING
ING
ING
29 Br. Castellino Fernandez Shillong 1994 65 ING
30 Bp. Hubert D’Rozario
Fr. Parippil Joseph
Shillong
Mumbai
1994
2013
75
77
ING
ING
31 Br. Aloysius Serioli
Fr. Louis Kerketta 
Shillong
Guwahati
1993
1998
81
88
ING
ING
SEPTEMBER
2 Fr. Tin Muang Paul Maundalay  1996 53 ING
3 Fr. George Karipaparampil Palai 1999 59 ING
11 Fr. Elias Tome Arro 1966 67 ING
14 Fr. Mario Botto Tezpur 1965 65 ING
15 Fr. Minj Santosh Guwahati 2014 55 ING
18 Fr. Benedict Kiro Guwahati 2002 84 ING
19 Br. Ignatius Sungmur Guwahati 1998 77 ING
22 Br. Gumersindo Cid Losada
Fr. Joseph Foglia
Shillong
Goa
1976
1970
83
70
ING
ING
30 Fr. Manuel Albizuri Sonaphar 1982 57 ING
OCTOBER
7 Fr. Krius Rymbai Mawjrong 2007 40 ING
8 Fr. Edward Gutierrez Shillong 1976 89 ING
11 Fr. Michael Balawan
Fr. Orestes Paviotti
Br. Bongaiorno Angelo 
Shillong
Udine
Turin
1989
1991
1998
67
80
81
ING
ING
ING
13 Fr. Michael De Valle Shillong 1988 80 ING
14 Fr. Siro Righetto Verona 1977 77 ING
16 Br. Alfred Topno
Br. Areng Attilio
Fr. Hubert Marocchino
Shillong
Shillong
Manila
1960
2003
1991
46
72
79
ING
ING
ING
18 Fr. Anthony Del Col Guwahati 1960 45 ING
21 Fr. Mario Bianchi Como 1978 66 ING
28 Fr. Elias Hopewell
Fr. Joseph Arminana
Shillong
Shillong
1966
1987
65
58
ING
ING
NOVEMBER
3 Br. Barnabas Haw
Fr. Buccieri Antony
Damra
Shillong
1988
1998
60
85
ING
ING
6 Fr. Hercules Fontana Shillong 1964 64 ING
8 Fr. Kenny Noel Shillong 1995 85 ING
10 Fr. Vanni George Shillong 2003 76 ING
13 Fr. Viganego Lazzero Italy 1980 90 ING
14 Fr. Mellino Florence Italy 1992 92 ING
19 Fr. Carmel Attard Shillong 2005 94 ING
20 Fr. Felix Bollini Shillong 1999 90 ING
29 Fr. Jose Pallikunnath Thrissur 1986 42 ING
DECEMBER
1 Fr. Alvin Combo Shillong 1970 89 ING
10 Fr. Archimedes Pianazzi Rome 2000 94 ING
11 Fr. George Stadler Peisenberg 1986 69 ING
17 Fr. Aloysius Ravalico Shillong 1967 61 ING
21 Fr. Elias Kerketta Maligaon 2010 79 ING
25 Nv. Marak William
Br. Thomas Dungdung
Shillong
Shillong
2002
1984
20
60
ING
ING
30 Br. Ernest Ferraris Shillong 1993 95 ING